Een professionele

Bedrijfsfilm

logo

Bedrijfsfilm nodig? Kies voor een doeltreffende en betaalbare bedrijfsfilm van Wouw Producties. Het is een krachtige manier om in korte tijd te laten zien wat de sterke punten van je bedrijf zijn. Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van je organisatie in slechts een paar minuten tijd op een manier die past bij jouw doelgroep.

Laat een professionele

Bedrijfsfilm maken

Een succesvolle bedrijfsfilm moet niet alleen het juiste verhaal vertellen, maar ook de juiste sfeer en emotie uitstralen. Om dit te bereiken is een nauwe samenwerking van groot belang. Het is goed om te weten dat Wouw Producties een ervaren organisatie is die met veel plezier de volledige productie op zich neemt. Denk aan het creatieve proces, opstellen van het script, de opnames, montage incl. muziek en voice-over en natuurlijk de uiteindelijke oplevering.

Professioneel

En ervaren

Wouw Producties heeft succesvolle bedrijfsfilms geproduceerd voor diverse klanten in de agrarische sector, transportsector, het onderwijs, de horeca en muziekindustrie. Deze veelzijdige ervaring op gebied van creatief denken, script ontwikkeling, cameratechnieken en montage dragen bij aan een krachtig resultaat. Wouw Producties is een eenmanszaak die indien nodig samenwerkt met vaste partners op gebied van editing, film en montage.

Laten we er samen een succes van maken!

Wouter Habraken

Wouw Producties

06 36306035 info@wouwproducties.nl

Interesse?

Stuur ons uw bericht

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan